header ippo bit schoonmaken

Hoe onderhoud je een zadel?

De aankoop van een zadel is een zeer kostbare aangelegenheid. De verwerkte materialen in je nieuwe zadel zijn toegepast om een zo lang mogelijke levensduur te garanderen. Leer is een natuurproduct en heeft onderhoud nodig. Met regelmaat moet zadel, singels en stijgbeugel gereinigd en ingevet worden.

Ippo Tack Cleaner is de ideale reiniger voor je zadel. In tegenstelling tot zadelzeep en andere zadelreinigers maakt Ippo tot diep in de poriën van het kostbare leer schoon. Het zorgt dat de voedingsbodem voor schimmels en andere schadelijke micro organismen verwijderd worden. Daarnaast breekt het oude en verharde vervuiling af waardoor het leer weer soepel wordt. Ippo is een bijzonder natuurproduct en PH neutraal. Het is onschadelijk voor de materialen en zorgt er voor dat je kostbare zadel in topconditie blijft. Reinig je stijgbeugel met Ippo Tack Cleaner, eventueel met een borsteltje en het ziet er weer uit als nieuw!

Spray je zadel lichtjes in met Ippo en wrijf het met een natte doek in. Vooral ook de onderkant en tussen de losse delen. Laat het minimaal een paar uur inwerken of laat het liggen tot de volgende dag. Gebruik daarna een goed ledervet om je zadel in te vetten.

 

Directe verzending

Vóór 18.00 uur besteld, overmorgen in huis. Veilig en vertrouwd via PostNL.

Track & trace

Altijd overzicht waar je pakketje is en wanneer deze aankomt. Ook in België.

Veilig en makkelijk betalen

Betaal met Ideal of Bancontact. Veilig en makkelijk via Mollie.

Persoonlijke service

Heeft u vragen over het product? Neem gerust contact op.