Reinig je zadel weer soepel

Het diep schoonmaken van je paardenzadel is essentieel om het leer soepel te houden en de levensduur te verlengen. Bij Ippo Horse Cleaning begrijpen we dat een goed onderhouden zadel niet alleen comfort biedt aan jou en je paard, maar ook de algehele uitstraling verbetert. Hier zijn eenvoudige stappen om je paardenzadel effectief te reinigen.

Zorg ervoor dat je alles bij de hand hebt voordat je begint. Je hebt Tack Cleaner, een microvezeldoek en een emmer met bij voorkeur handwarm water nodig.

 1. Spray met Ippo tack cleaner

  Spray het zadel matig in met Ippo tack cleaner. Deze krachtige reiniger is speciaal ontwikkelt voor zadels en verwijdert vuil en zweet effectief tot diep in het leer.

 2. Poets grondig

  Neem een redelijk natte doek met handwarm water en poets het zadel zorgvuldig. Besteed extra aandacht aan de leerdelen en de onderkant van het zadel om alle resten te verwijderen.

 3. Laat drogen

  Laat het zadel volledig drogen voordat je doorgaat naar de volgende stap. Dit zorgt ervoor dat eventueel vocht geen schade aanricht en het zadel zijn optimale conditie behoudt.

 4. Behandel met hoogwaardig ledervet

  Idealiter behandelen we het zadel een dag later met hoogwaardig ledervet. Dit voedt het leer, houdt het soepel en beschermt tegen uitdroging.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, houd je jouw paardenzadel in topconditie. Bij Ippo Horse Cleaning geloven we in hoogwaardige producten en zorgvuldige reiniging voor tevredenheid op de lange termijn. Ontdek ons assortiment reinigingsproducten en accessoires op https://www.ippo-horsecleaning.eu en geef jouw zadel de verzorging die het verdient.

Ideaal voor alles in en rondom uw stal

Maak uw stal, trailer, tuig, laarzen en caps schoon met de unieke werking.

Gezondere leefomgeving

Actieve goede bacteriën maken de leefomgeving van uw paard gezonder.

Vandaag schoon, morgen schoner

Reinigt uiterst krachtig in twee stappen met enzymen en actieve goede bacteriën.

100% milieuvriendelijk

Alle actieve bestanddelen zijn 100% natuurlijk en onschadelijk voor het milieu.

Directe verzending

Vóór 18.00 uur besteld, overmorgen in huis. Veilig en vertrouwd via PostNL.

Track & trace

Altijd overzicht waar je pakketje is en wanneer deze aankomt. Ook in België.

Veilig en makkelijk betalen

Betaal met Ideal of Bancontact. Veilig en makkelijk via Mollie.

Persoonlijke service

Heeft u vragen over het product? Neem gerust contact op.