De kracht van natuurlijk schoonmaken met actieve goede bacteriën

Biomagic cleaning is een nieuw innovatief concept op het gebied van reinigen. Het onderscheid zich op alle vlakken van reguliere schoonmaakmiddelen. Het reinigt effectiever, verdrijft slechte bacteriën dus nare geuren en het maakt woon/werkomgeving gezonder. Ippo reinigt waar chemische producten geen effect meer hebben. Ippo is een natuurpoduct. Goed voor mens, dier en milieu.

Schoon en schoner
Biomagic cleaning reinigt in twee stappen. Eerst reinigen zo’n vijfduizend verschillende enzymen het oppervlak waarna geactiveerde bacteriën langdurig vervuiling te lijf gaan. Deze niet-pathogene, dus goede en onschadelijke bacteriën, breken vuil af, nemen het op, delen zich en vormen zo een actieve microfilm waardoor reinigen steeds makkelijk en efficenter wordt.

Gezonder en effectiever
Biomagic cleaning bevat een overvloed aan actieve goede bacteriën die de overlevingsmogelijkheid van slechte bacteriën langdurig wegneemt. Dit natuurlijke mechanisme is onmogelijk met chemische schoonmaakmiddelen tot stand te brengen. Ippo kan hierdoor veel van de huidige hardnekkige reinigingsproblemen oplossen. Biomagic cleaning is hét reinigingsconcept van de toekomst!

100% schoon en 0% milieubelastend

Zilch Biomagic cleaning

Met de ontdekking en verdere ontwikkeling van onze unieke formule zijn we op zoek gegaan naar toepassingen die optimaal profiteren van de voordelen van Biomagic cleaning.

Zo is het voor uw boot ideaal dat onze schoonmaakmiddelen geen vetten achterlaten en niet schadelijk is voor het milieu. En zo is het voor de hippische wereld ideaal is dat Biomagic cleaning de leefomgeving van paarden gezonder maakt.

Zo bedienen we verschillende markten en ontwikkelen we producten op maat om specifieke schoonmaakproblemen op te lossen. Neem gerust contact op als je met een vraagstuk zit. We vinden het een mooie uitdaging er een goed werkende en duurzame oplossing voor te vinden.

Directe verzending

Vóór 18.00 uur besteld, overmorgen in huis. Veilig en vertrouwd via PostNL.

Track & trace

Altijd overzicht waar je pakketje is en wanneer deze aankomt. Ook in België.

Veilig en makkelijk betalen

Betaal met Ideal of Bancontact. Veilig en makkelijk via Mollie.

Persoonlijke service

Heeft u vragen over het product? Neem gerust contact op.