header ippo bit schoonmaken

De gezonde kracht van schoonmaken met actieve goede bacteriën

Ippo horse cleaning is een nieuw innovatief concept op het gebied van reinigen. Het onderscheid zich op alle vlakken van reguliere schoonmaakmiddelen. Het reinigt effectiever, verdrijft slechte bacteriën dus nare geuren en het maakt de omgeving gezonder. Ippo reinigt waar chemische producten geen effect meer hebben. Ippo is een natuurproduct. Goed voor mens, dier en milieu.

Vandaag schoon, morgen schoner
Ippo cleaning reinigt in twee stappen. Eerst reinigen zo’n vijfduizend verschillende enzymen het oppervlak waarna geactiveerde bacteriën langdurig vervuiling te lijf gaan. Deze niet-pathogene, dus goede en onschadelijke bacteriën, breken vuil af, nemen het op, delen zich en vormen zo een actieve microfilm waardoor reinigen steeds makkelijk en efficenter wordt.

Gezonder en effectiever
Ippo cleaning bevat een overvloed aan actieve goede bacteriën die de overlevingsmogelijkheid van slechte bacteriën langdurig wegneemt. Dit natuurlijke mechanisme is onmogelijk met chemische schoonmaakmiddelen tot stand te brengen. Ippo kan hierdoor veel van de huidige hardnekkige reinigingsproblemen oplossen.

100% schoon en 0% milieubelastend

“Wat een wereldspul is dit om de stallen mee schoon te maken. En dat zonder chemicaliën. Top!

Pauline van Nispen
Mestlab.eu / jurylid Grand Prix

Ideaal voor het duurzaam schoon houden van tack

De gezondheid van uw paard staat boven alles. Met Ippo maakt u hoofdstel, zadel, bit, peeskappen, dekjes, singels, borstels en paardendekens echt schoon. U geeft slechte bacteriën geen kans, dus minder kans op irritaties en andere klachten bij uw paard. Ippo is 100% natuurlijk en onschadelijk voor alle materialen. Het reinigt tot in de materie en houdt daarmee uw kostbare tack duurzaam goed.

Bekijk onze tack cleaner

Uw stal en trailer makkelijker en gezonder schoon

Uw stal en trailer krachtig, efficiënt en natuurlijk schoonmaken. Dat kan met Ippo. De unieke werking van enzymen en actieve goede bacteriën zorgt ervoor dat u grondig en makkelijk schoonmaakt. Omdat vuil minder makkelijk terugkeert wordt dat ook steeds eenvoudiger. En dat allemaal met de gezonde kracht van de natuur!

Bekijk onze stable & trailer cleaner

Zijn uw caps, rijlaarzen, jodphurs, chaps en schoenen echt fris?

Houd de binnenzijde van uw caps en rijlkleding eenvoudig fris met onze geurverwijderaar. De goede bacteriën bestrijden actieve slechte en dus geurende bacteriën, waardoor geur beter verdwijnt.

Bekijk onze geurverwijderaar

Directe verzending

Vóór 18.00 uur besteld, overmorgen in huis. Veilig en vertrouwd via PostNL.

Track & trace

Altijd overzicht waar je pakketje is en wanneer deze aankomt. Ook in België.

Veilig en makkelijk betalen

Betaal met Ideal of Bancontact. Veilig en makkelijk via Mollie.

Persoonlijke service

Heeft u vragen over het product? Neem gerust contact op.